Levering & montering

Har du brug for levering, indbæring og montering?

Når du køber tunge varer såsom en vaskemaskine, et køleskab eller en opvaskemaskine, hjælper vi naturligvis gerne med at levere varen hjem til dig. Har du en udtjent vare, tager vi den også gerne med til genbrug.

Såfremt du ønsker det, kan vi montere dine nye hvidevarer for dig. Du kan altid være sikker på, at det er en professionel, der udfører arbejdet, når du bestiller services hos os.

Du kan bestille services i kassen eller efter aftale med den forhandler, du køber din(e) vare(r) af. Når din ordre er leveret til forhandleren, kontakter han dig inden for 24 timer, for at aftale tidspunkt for levering og evt. montering – dette gælder dog kun på hverdage.

Priser

Her finder du en oversigt over priserne på de mest almindelige leverings- og tillægsydelser, vores forhandlere tilbyder.

 

De samlede omkostninger beregnes ved kassen.

 

Vær opmærksom på, at du foruden nedenstående priser automatisk vil blive opkrævet et engangsbeløb på 99 kr. for levering. Priserne gælder for el-c.dk, og priserne for køb er helt de samme som dem du møder i vores fysiske butik.

 • Levering til kantsten: 99 kr. (standardlevering – her opkræves ikke yderligere 99 kr. for levering)
 • + Ind bæring: 399 kr. (2 pers. 799 kr.*)
 • + Ind bæring fra 1. sal: 999 kr.
 • + Montering, uden materialer, til lovlig bestående installation: 399 kr.
 • + Montering af emhætter: Skabsmodel 1.199 kr. Andre modeller: tilbud gives efter aftale med EL-Centret
 • + Montering af låger på integrerbare modeller: 1.199 kr.
 • + Dørvending køle/fryseskab, enkelt dør: 149 kr.
 • + Dørvending køle/fryseskab, dobbelt dør: 199 kr.
 • + Miljørigtig bortskaffelse: 199 kr.
 • Forsendelse af små varer: 49 kr.
 • + Privatlevering med GLS: 79 kr.

* Ved ind bæring af amerikanerskabe kræves der typisk to personer. Derfor er priserne højere end ved almindelige hvidevarer.

Ovenstående priser for indbæring samt montering mv, er kun gældende indenfor postnr. 4600 -4990. Kontakt venligst EL-Centret hvis leveringsadressen er uden for dette område.

Godt at vide om leverings- og tillægsydelser

Levering til kansten

Ved levering til kantsten leveres produktet til nærmeste hoveddør i gadeplan, som kan tilgås med en sækkevogn. Bor du i etageejendom betyder det, at varen stilles på gaden udenfor. Ønsker du hjælp til at få varen båret op, kan du med fordel bestille “Indkørsel og udpakning” eller “Indbæring og udpakning – 2. mand”.

 

Levering Indkørsel og udpakning

Ved leveringen indkørsel og udpakning, vil chaufføren køre dit produkt ind til det ønskede rum i dit hjem ved hjælp af en sækkevogn. Det anbefales derfor at gulvene er afdækket inden chaufføren ankommer til adressen. Hvis gulvet ikke er afdækket har kunden selv ansvaret ved evt. skader. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem. Bor du i etageejendom krævers der som udgangspunkt “Indbæring og udpakning – 2. mand”. Se pris i ovenstående skema.

 

Levering Indbæring og udpakning – 2. mand

Ved levering med indbæring og udpakning af 2 mand vil chaufførene bære dit produkt ind til det ønskede rum i dit hjem. Det anbefales at gulvene er afdækket inden chaufføren ankommer til adressen. Hvis gulvet ikke er afdækket har kunden selv ansvaret ved evt. skader. Vurderer vores montør, at der kan være risiko for evt. skader i forbindelse med ind- eller opbæringen, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem.

 

Genkørsel

Såfremt der ikke er nogen på adressen, der kan modtage varen, og der ikke er indgået aftale om at varen må stilles, tager chaufføren varen med retur. Ønsker du en ny aftale for levering, kan du kontakte butikken. Bemærk, at du i så fald skal betale for en genkørsel. Prisen på genkørsel oplyses af butikken.

 

Bortskaffelse af brugte hvidevarer

Du kan bestille miljørigtig bortskaffelse når du køber hvidevarer. Chaufføren tager produktet med retur og sørger for den miljørigtige bortskaffelse. Du skal selv afmontere produktet, dette er undtaget hvis du har bestilt montering af det nye produkt. Har du bestilt ydelsen i forbindelse med levering til kantsten, skal du selv sørge for at bære det ud til første tilgængelige hoveddør i gadeplan. Er ydelsen derimod bestilt med indbæring, tager chaufføren produktet med ned. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem.

 

Montering i forbindelse med levering

Såfremt du ønsker, at vi skal montere dine nye hvidevarer, bedes du kontrollere, at din bestående el- og VVS-installation er lovligt udført. Venligst kontroller at din vandhane/balofix kan åbnes og lukkes uden modstand af kalk mm. Vi monterer til den eksisterende installation uden udskiftning af slanger, ledninger, stik og benytter de installationsdele, der medfølger produktet. Vores montør forsøger at løse alle problemer på stedet. Vurderer montøren, at det ikke kan udføres, vil dette blive oplyst.

 

Du skal sørge for uhindret adgang til installationsstedet.

 

Du vil blive kontaktet af butikken hurtigst muligt efter ordreafgivelse for at aftale et tidsinterval for monteringen.

 

Ønsker du montering, gør vi opmærksom på følgende:

Montørerne har som udgangspunkt ikke VVS-autorisation og kan derfor ikke udføre arbejde, der ligger inden for VVS-området. Så derfor er det vigtigt, at du sikrer, at dine forhold gør det muligt for montøren at udføre den bestilte montering. Er du i tvivl, så kontakt evt. butikken eller din egen VVS-leverandør. Såfremt monteringen ikke kan gennemføres pga. manglende, ulovlige, defekte, ikke tilgængelige installationer eller forkerte indbygningsmål til produktet, vil du blive faktureret for en forgæves montering, pris kan oplyses af butikken.

 

Følgende er generelt ikke omfattet af montering:

 • Vi tilbyder montering af emhætter, men dette skal specifikt aftales med EL-Centret.
 • Boring af huller: Generelt kan montøren ikke bore huller i inventaret. Ved montering og tilslutning af indbygningsovne og kogeplader er selve udskæringen ikke omfattet af monteringen. Fugning og limning af kogeplader er heller ikke omfattet af monteringen.
 • Ved montering af integrerbare produkter er tilpasning og montering af låger ikke inkluderet, men kan tilkøbes (Montering af trælåger pr. låge)
 • Montering af gaskomfurer og gaskogeplader. Det er et lovkrav, at installation/tilslutning af gaskomfurer og gaskogeplader skal udføres af en autoriseret gas-og vandmester. ilskob.dk kan derfor desværre ikke tilbyde denne ydelse.

Ved installering af opvaske-, vaskemaskiner og tørretumblere skal du være opmærksom på nedenstående forbehold:

 • Montering foretages som udgangspunkt kun i gulvniveau. Ved søjlemontering skal der tilkøbes “Indbæring og udpakning – 2. mand”
 • Er varen med aquastop, skal vandhanen være hævet minimum 30 cm over gulv eller skabsbund.
 • Der skal være en fungerende vandhane med kontraventil og udvendig gevindstørrelse på ½” eller ¾” (19 eller 24mm). Med fungerende vandhane menes der at vandhanen/balofixen skal være fri for kalk og kan frit uden bruge af værktøj åbnes og lukkes.
 • Der skal være fast afløbsrør til vask med en diameter på 30 mm eller mere.
 • Afløbstilslutning skal foretages minimum 60 cm og max 90 cm over gulvet.
 • Ved opvaskemaskine med aquastop skal der være et hul på 10 cm i diameter nederst på den side af skabet, der vender ind mod det rum, opvaskemaskinen skal stå.
 • Forlængelse af slanger udover de 1½ meter er ikke en del af monteringen, hertil skal anvendes en VVS-montør for egen regning.
 • Det kan være nødvendigt i forbindelse med monteringen at udskifte stik til 3- eller 5-benet stik. Dette er omfattet af monteringen.

Derfor er vi lidt bedre

2+2 års garanti

Vi har udvidet garanti på udvalgte produkter
– så du er sikret i 4 år.

Stort sortiment

Vi har et af Danmarks største sortimenter med alle de kendte varemærker.

Vi dækker hele DK

Vælg mellem mange forskellige
forhandlere i hele landet.

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1